OFO 541998 professzionális pisztolymosó folyadék 5L

OFO 541998 professzionális pisztolymosó folyadék 5L

10 268 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

OFO 541998 professzionális pisztolymosó folyadék 5L

10 268 Ft
+ 1 892 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
autofestekszeged.hu
Termékleírás
Márka OFO
Felhasználás Pisztolymosó folyadék
Méret 5 L
EAN 5903089541998
Várható szállítási idő 2 - 5 munkanap
[shipping_weight] 5 Kg
Szállítási költség 1892 Ft
delivery_time 1

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az OFO Univerzális Pisztolymosó Folyadék egy hatékony oldószeres tisztítószer, amely kiemelkedő tisztítóképességgel rendelkezik. Ez az univerzális folyadék tökéletes választás minden olyan helyzetre, ahol alapos tisztításra van szükség, legyen szó kézi vagy pisztolymosó gépben történő alkalmazásról.

Az OFO Univerzális Pisztolymosó Folyadék - Magas Tisztítóképességgel Az OFO Univerzális Pisztolymosó Folyadék egy hatékony oldószeres tisztítószer, amely kiemelkedő tisztítóképességgel rendelkezik. Ez az univerzális folyadék tökéletes választás minden olyan helyzetre, ahol alapos tisztításra van szükség, legyen szó kézi vagy pisztolymosó gépben történő alkalmazásról. Főbb jellemzők és előnyök:
  1. Magas tisztítóképesség: Az OFO Univerzális Pisztolymosó Folyadék kivételes képességgel rendelkezik a festékanyagok, szennyeződések, zsírok, olaj, szilikon és viaszok hatékony eltávolítására. A makacs szennyeződések sem jelentenek problémát számára.
  2. Kézi és gépi használat: Rugalmasan alkalmazható kézi és pisztolymosó gépekben egyaránt, így kiváló választás a különböző tisztítási feladatokhoz.
  3. Gyors száradás: Az OFO folyadék gyorsan szárad, ami lehetővé teszi a felületek gyors és hatékony tisztítását anélkül, hogy hosszú száradási időt igényelne.
Az OFO Univerzális Pisztolymosó Folyadék ideális választás minden ipari környezetben, festőműhelyben, autóipari műhelyben vagy otthoni tisztítási feladatokhoz. A magas tisztítóképessége révén biztos lehet benne, hogy a szennyeződések és festékmaradványok hatékonyan eltávolításra kerülnek, és a felületek ragyogóan tiszták lesznek. Ne hagyja, hogy a makacs szennyeződések gátolják munkáját - válassza az OFO Univerzális Pisztolymosó Folyadékot a legjobb eredmények eléréséhez!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.