OFO 548850 Professzionális univerzális hígító 1L

OFO 548850 Professzionális univerzális hígító 1L

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Márka OFO
Felhasználás Univerzális hígító
Egyéb Tulajdonságok Normál (20°C- 30°C)
Méret 1 L
EAN 5903089548850
Várható szállítási idő 2 - 5 munkanap
[shipping_weight] 1 Kg
Szállítási költség 1258 Ft
delivery_time 1

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

OFO 548850 Professzionális univerzális hígító 1L Kiváló minőségű Univerzális Hígító a tökéletes választás minden fényezőnek és műhelynek, akik kiemelkedő teljesítményt és könnyű használatot szeretnének elérni festékek, lakkok, alapozók és más akril bázisú alapanyagok keveréséhez. Ez az innovatív formulával rendelkező termék új szintre emeli a festékkeverést és az eszköztisztítást.

OFO 548850 Professzionális univerzális hígító 1L Kiváló minőségű Univerzális Hígító a tökéletes választás minden fényezőnek és műhelynek, akik kiemelkedő teljesítményt és könnyű használatot szeretnének elérni festékek, lakkok, alapozók és más akril bázisú alapanyagok keveréséhez. Ez az innovatív formulával rendelkező termék új szintre emeli a festékkeverést és az eszköztisztítást. A Univerzális Hígító kifejezetten a viszkozitás beállításához lett tervezve, hogy segítse Önt a tökéletes konzisztencia elérésében, amely ideális a sima és egyenletes felületek kialakításához. Ennek az egyedülálló formulának köszönhetően a termék könnyen oldódik a különböző festék- és lakktípusokban, anélkül, hogy meghosszabbítaná a száradási időt. Ezáltal lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a gyors eredmények elérését. Ezenkívül a termék rendkívül hatékonyan működik az akril bázisú alapanyagokkal dolgozó berendezések tisztításában is. A különleges összetételnek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a festék- és lakkmaradványokat anélkül, hogy károsítaná az eszközöket vagy a berendezéseket. Ezáltal hozzájárul a műhely tisztaságához és az eszközök élettartamának meghosszabbításához. Fontos megjegyezni, hogy a termék nem tartalmaz visszaforgatott oldószereket. Ugyanakkor, mielőtt a terméket használná, erősen ajánlott egy próbahígítást végezni, hogy biztos lehessen a megfelelő arányokban történő keverésben. Válassza a Univerzális Hígító és Tisztítószert, hogy maximalizálja festési és lakkolási projektek eredményeit, valamint hogy tiszta és hatékony munkakörnyezetet teremtsen! Ez a termék hozzájárul a professzionális munkavégzéshez és a minőségi végeredmények eléréséhez.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.